Merry Christmas and a be-you-tiful 2018!

Wat een bijzonder jaar was 2017.

Zijn we begin dit jaar samen in het diepe gesprongen met Love Your Lijf. Hebben we inmiddels een aantal mooie programma’s opgezet en tientallen vrouwen mogen coachen.

En natuurlijk afgelopen zomer het boek van Irma ‘Geluk zit niet in een sixpack’ over haar heftige en aangrijpende levensverhaal. Een hoogtepunt.

We hebben inmiddels een aantal fijne vrouwen om ons heen verzameld, die hun deskundigheid enthousiast inzetten om Love Your Lijf nog meer te ontwikkelen. Zonder hen hadden we dit niet gekund en voor elkaar gekregen. Dank jullie wel!

We zijn ontzettend blij en dankbaar voor het vertrouwen dat we van jullie krijgen! Vrouwen, die onze programma’s volgen of hebben gevolgd. De mooie resultaten en enthousiaste reacties. En al die prachtige vrouwen in de Facebook Community, de volgers op Instagram en natuurlijk de lezers van onze Inspiratiemails en blogs. Dank jullie wel voor jullie steun en vertrouwen het afgelopen jaar!

Door jullie voelen we ons gesterkt in onze missie: alle vrouwen in Nederland weer blij in de spiegel te laten kijken. Blij met hun lichaam. Blij met zichzelf. Blij met hun leven. Love Your Lijf moet echt een beweging worden, want alleen met z’n allen kunnen we het verschil maken.

We staan dan ook te popelen om volgend jaar nog meer te gaan knallen. En dat gaan we ook doen. Meteen in februari met een GRATIS Challenge: Be Natural Now. Gewoon lekker jezelf zijn, omdat je helemaal goed bent zoals je bent. Wordt heel gaaf. Doe je mee? Ga dan naar de website van Be Natural Now en meld je aan.

Nu eerst lekker vakantie vieren en uitrusten.
We wensen je hele fijne en ontspannen Kerstdagen en een heerlijk 2018!
Geniet van het allerlekkerste en alle lieve mensen om je heen.

Liefs,
Irma & Ingrid

Foto: roosfoto.nl