Doe je mee met de Be Natural Now Challenge?

Allereerst willen we je natuurlijk nog een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2018 wensen! We hopen dat je leuke dagen hebt gehad.

Het gewone leven is deze week weer echt begonnen. Back to normal! Hoewel: hoe staat het met je goede voornemens? Ben je 1 januari vol goede moed begonnen? En hoe gaat het nu een week later? Blijkt het toch best (weer) lastig om vol te houden?

Wij hebben dit ook jaren gedaan. Ieder jaar namen we ons voor om geen alcohol meer te drinken, geen suiker te eten en veel te gaan sporten om af te vallen en een mooi strak lichaam te krijgen. Het afvallen ging minder snel dan gedacht en het ‘strenge’ regime was moeilijk vol te houden. Dus op de tweede nieuwjaarsborrel namen we toch dat wijntje of die bitterbal en hadden we jammerlijk ‘gefaald’. Dus stopten we maar met alles: het was nu toch al mislukt.

Is dit herkenbaar voor je? Weet je: je bent de enige niet. Meer dan 60% stopt nog voor eind januari met de goede voornemens. Weet je waarom? Goede voornemens werken niet. Sterker nog: ze zijn slecht voor je zelfvertrouwen en eigenwaarde. Je geeft jezelf steeds de boodschap dat je niet goed genoeg bent.

Doe het dit jaar eens anders! Doe mee met onze GRATIS Be Natural Now Challenge!

Een maand lang lekker jezelf zijn! Omdat je helemaal goed bent zoals je bent!
Dat maakt je leven een stuk leuker en veel gemakkelijker.

JUST BE YOU! Helemaal echt. Helemaal natuurlijk.

28 dagen lang krijg je van ons iedere dag inspirerende posts, tips & tricks en leuke opdrachten. We beginnen donderdag 1 februari.

Het wordt hartstikke leuk. Doe je mee of wil je meer weten? Ga dan naar de website van Be Natural Now en meld je aan. Er doen al veel vrouwen mee en met z’n allen maken we het verschil.
Super als je erbij bent. Let’s have some fun!

Liefs,
Irma & Ingrid

PS. Als je familie, vriendinnen, kennissen, collega’s, buurvrouwen of moeders op school kent, die ook weleens lekker zichzelf zouden willen zijn, zou je hen dan naar onze challenge willen verwijzen? Hoe meer deelnemers, des te leuker het wordt. Dankjewel alvast!