Frisse fruitige salade

Heerlijk hè, al die verschillende soorten fruit die er in de zomer zijn. Mijn kinderen zijn er dol op dus ik probeer fruit ook regelmatig in een salade te verwerken. Deze variant is heel toegankelijk voor kinderen (“mam, er zitten pitjes in…..”), heerlijk fris en gewoon heel lekker!!

Wat heb je nodig?

Gemengde sla

Komkommer

Ui

Avocado

Rijpe nectarines

Zonnebloempitten

Gemarineerde gebakken kip (check het recept van de bleekselderij salade voor een lekkere kip marinade!)

Nou er is verder niet echt een recept….ik bak de kip altijd als eerste zodat hij kan afkoelen. Neem een grote platte schaal of gebruik bijvoorbeeld de bakplaat. Verspreid de sla over de bodem en verdeel dan de gesneden ui, komkommer en avocado over de sla. Snijd de nectarines in partjes van de pit af en verdeel ook deze met de kip over de salade. Wat zonnebloempitten erover en klaar!!

Om hem wat romiger te maken zou je een dressing van yoghurt, mayo en water kunnen maken! Enjoy! ♡G