Slush Puppy van…watermeloen

Kennen jullie de Slush Puppy nog? Dat verkoelende ijsdrankje? Van watermeloen ? kan je zelf een heerlijke gezonde variant maken!!

Wat heb je nodig?
1 kg pitloze watermeloen
honing naar smaak*
sap en rasp van 1 limoen
munt

*als je het zoeter wil voeg je 2 eetlepels honing toe.
Nutribullet of blender
platte schaal

Hoe maak je het?
Snijd de watermeloen in stukken, verwijder de schil en doe de stukken watermeloen (samen met de honing) en het limoensap in de Nutribullet of blender en mix tot een gladde massa. Giet dit mengsel in een platte ovenschaal. Roer goed door en zet de schaal in de vriezer, afdekken is niet nodig.
Na een half uur roer je het mengsel met een vork door. De eerste ijskristallen zie je dan al aan de zijkant. Zet de schaal dan weer terug in de vriezer. Herhaal dit ieder halfuur. Na een uur of 2 a 3 is de granita klaar. Roer nog een keer goed door en serveer in een glas met verse munt!! Enjoy! ♡G